Panterhuis reviews

Voorstraat 66, 4132 AS VIANEN 0347371394\
Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 81 beoordelingen


Review plaatsen
Alleen maar mooie schoenen en hele goede service!
Ik stapte met mijn 2 meiden de winkel spontaan binnen, niet van plan iets te kopen maar met mooie sandalen naar buiten gegaan. Er hangt een fijne sfeer door de vriendelijke verkoper, ook naar de kinderen toe. Zo wil je overal wel geholpen worden. Dankjewel!
06 mei 2021
Kwaliteit, kennis en persoonlijke aandacht
Online voor mijn moeder nu al 2x in Coronatijd succesvol schoenen gekocht. Ze is er ontzettend blij mee. Ook omdat ze gewoon even naar jullie toe kan fietsen om ze te passen, wat ze al jaren doet!
03 mei 2021
Toppie en weer snel geregeld
Top en zeer snel
27 april 2021
Leuke schoenen, vriendelijke verkopers
Prima, klantvriendelijke winkel
21 april 2021
ze lopen als een trein
Mooie schoenen, lopen prima en zien er ook nog eens goed uit. Prima pattas :-)
11 april 2021
Super snel
Er werd gebeld of we thuis waren voor levering. De schoenen werden daarna snel geleverd. Fijne service, binnen 24uur schoenen in huis.
11 april 2021
Vriendelijk, snel, service gericht
Vriendelijke, snel en service gericht Goed bereikbaar
07 april 2021
Super
Fijne mensen goede service en leuke schoenen
28 maart 2021
super vriendelijk geholpen
een 10 mooie kwaliteit
24 maart 2021
Snelle levering
Online besteld en volgende direct kunnen ophalen.
18 maart 2021
Goede en sneller levering
Vriendelijk en bereidwillig personeel. Mooie schoenen en goede prijs.
11 maart 2021
Zeer goede klantenservice
11 maart 2021
Heel prettig en goed geholpen!
10 maart 2021
Fijne en vriendelijke service
Leveren kwaliteit volgens afspraak
08 maart 2021
Goede service
07 maart 2021
Altijd meedenkend en goede service!
23 februari 2021
hele goede service!
21 februari 2021
Mooie collectie en fijne service
Meestal kopen wij al onze schoenen bij het panterhuis Vianen omdat er een mooie uitgebreide collectie is, we graag lokaal kopen en de service er fijn is. Kortom; een aanrader!
18 februari 2021
Wauw, wat een service!
Ik kan alleen maar lovend zijn over het panterhuis. Wat een professionele en meedenkende mensen. 3 paar schoenen besteld en mocht er nog even over nadenken toen ze deze aan huis langs kwamen brengen. Meedenkend in besluit en als ze niet pastte, werd er een mooi alternatief bedacht. Ik kan alleen maar lovend over jullie zijn!
14 februari 2021
Super snelle service
Tijdens de lockdown je locals supporten! Bestelling was super snel geregeld!
12 februari 2021
Goede snelle service. s Middags besteld en voor 16 uur geleverd.
Website gebruiksvriendelijk. Snelle service en vriendelijk behandeld.
10 februari 2021
Super goed geholpen
We zijn vriendelijk geholpen. De winkel was gesloten, maar op afstand 'open'! Dankjewel!
08 februari 2021
Perfecte service and goed meedenken
Philip heeft mij uitstekend geholpen en meegedacht nadat bleek dat er twee verschillende type schoenen in een schoenendoos zaten. Philip is goed bereikbaar, geeft uitstekende service en is flexibel.
05 februari 2021
Prima service
05 februari 2021
Prima geholpen, snelle service
03 februari 2021
Goede, vriendelijke service
Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Mijn bestelling werd persoonlijk bezorgd, fijne service!
03 februari 2021
Super service aan huis
Fijne ondersteuning bij kinderschoenen in coronatijd. Alles keurig conform afspraak.
02 februari 2021
Zeer snelle levering door vriendelijke dame.
Panterhuis Vianen heeft een ruime collectie van mooie merken. Nadat we de bestelling hadden geplaatst zeer snel contact over tijdstip van de levering. We zijn erg blij met de mooie laarzen en schoenen!
02 februari 2021
Geweldige service
Goed geholpen , denken met je mee, geweldige service!
01 februari 2021
Zeer tevreden
Goede service
01 februari 2021
Mooi assortiment en fijne medewerkers
Ook tijdens de coronatijd een goede service. Thuisbezorgd en goed contact. Ik ben blij met deze winkel in Leusden. Ik koop bijna nooit schoenen in een andere winkel
01 februari 2021
Prettige service en goede schoenen
Met 2 jonge kinderen die nog niet goed kunnen vertellen of een schoen goed past of niet, was het ideaal dat Panterhuis kon langs komen om de maat op te nemen én in overleg verschillende schoenen meenam waar we uit konden kiezen! Fijne service in deze tijd.
31 januari 2021
Top service en super vriendelijke medewerkers!!!!
Schoenen voor mijn kleinzoon van 2,5 jaar kopen in de corona tijd is niet makkelijk. Maar de medewerkers van Panterhuis Hamershof in Leusden vertellen je duidelijk waar je op moet letten en komen dan ook nog aan huis de schoenen brengen. Wat een top service!!!!!
30 januari 2021
Uitstekende service en hoge kwaliteit laarzen
Ideaal om in deze Corona tijd online te kunnen bestellen en dat de bestelling thuis wordt afgeleverd in een doos met een persoonlijk kaartje!
28 januari 2021
Goede service
Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Goede service, gratis thuis bezorgd. Zelfs een cadeautje voor dochter erbij (net als in de winkel). Top!
21 januari 2021
Aardig personeel en goede service
Heerlijke zachte warme sloffen. Wij komen graag bij het panter huis. De service nu met de maatregelen is top! Dankjewel!
20 januari 2021
fijne service en snelle levering
bestelling is snel en correct afgeleverd, goede service
17 januari 2021
Snelle levering , fijn contact
07 januari 2021
Geweldige service!
Toen de Gabor laars in mijn maat niet meer op voorraad was in Leusden, werd meteen gekeken of het misschien bij ander Panterhuis filiaal wel op voorraad was. Toen dit niet het geval bleek is er gewoon bij de Gabor fabriek zelf een extra paar voor mij besteld! Geweldig! Verder altijd deskundig en eerlijk advies voor groot en klein. Én bovendien altijd gezellig bij Panterhuis Leusden! Wij zijn fan! Dank jullie wel Evelien Trea en Ria!
20 december 2020
Geweldige service!
Toen de Gabor laars in mijn maat niet meer op voorraad was in Leusden, werd meteen gekeken of het misschien bij ander Panterhuis filiaal wel op voorraad was. Toen dit niet het geval bleek is er gewoon bij de Gabor fabriek zelf een extra paar voor mij besteld! Geweldig! Verder altijd deskundig en eerlijk advies voor groot en klein. Én bovendien altijd gezellig bij Panterhuis Leusden! Wij zijn fan! Dank jullie wel Evelien Trea en Ria!
20 december 2020
Goede service
Wat een TOP service!!! Ik had online schoenen besteld maar moesten helaas retour. Met deze corona-tijd en winkel sluiting kon ik ze dus niet terug brengen naar de winkel. Na het versturen van een mailtje kwam Rutger de schoenen bij mij thuis ophalen!!! Hoe fijn is dat en wat een service.
19 december 2020
Snelle levering!
Zaterdagmiddag sneakers besteld en maandag al in huis!! Heel tevreden.
19 augustus 2020
Netjes ingepakt
Geen verschil in afbeelding op de site en de schoenen in de doos. Nagenoeg snellere levering.
27 juni 2020
Sinds jaren klant van Panterhuis Leusden. Dat blijft zo.
Mooie collectie. Aardige bediening. Online ook prima.
19 juni 2020
Sinds jaren klant van Panterhuis Leusden. Dat blijft zo.
Mooie collectie. Prima bediening. Ook online prima.
19 juni 2020
Top service
26 mei 2020
Prima!
Foto’s op de website kunnen iets duidelijker/ met zoomfunctie, zodat je het product wat beter kunt zien. Mijn schoenen blijken bij levering een stukje panterprint te hebben en dat kon ik op de foto’s niet zien. Voor mij in dit geval niet bezwaarlijk. Verder goede merken in het aanbod en leuke uitverkoopacties.
16 maart 2020
Mooie schoenen voor een mooie prijs
Prettig afgeprijsde schoenen werden - met een persoonlijk ondertekend kaartje - afgeleverd bij ons thuis. Ondanks dat we vlakbij een filiaal wonen... Als we het daar hadden kunnen afhalen was het een 5 sterren beoordeling geweest (en beter voor het milieu).
22 augustus 2019
gewoon top bedrijf,
prima zaak keurig verzorgd, en hele leuke kaart erbij gewoon zo netjes, ga zo door, ook zeer snelle levering
30 augustus 2018
Snelle levering
Snelle afhandeling en verzenden van mijn bestelling.
28 februari 2018
Kwaliteit schoenen en goede service
Goede service zowel in de winkel als online!
22 januari 2018
Superservice!
Na ongeveer een jaar scheurde het suede van mijn uggs laarzen. In de winkel geen gezeur, die moesten omgeruild worden. Model was wel uit de collectie maar voor mij werden filialen nagebeld. Uiteindelijk dezelfde Uggs gekregen met een Omoda label er aan. Via via toch gevonden dus. En de grootste surprise van allemaal: nog thuisbezorgd ook! Kortom superservice. Dank jullie wel.
06 januari 2018
Top service en supersnelle levering!
Nergens konden we de witte sneakers met zilveren ster van gattino krijgen. Maar het panterhuis hadden ze! Onze dochter blij en wij ook!
21 april 2017
Mooie laarzen, snelle levering.
Prachtige laarzen van Sendra voor een hele mooie prijs. Helaas zijn ze me net te klein.... Snelle levering!
10 maart 2017
goed assortiment en prima service
24 januari 2017
Goede snelle service!
Binnen twee dagen geleverd, netjes ingepakt. Top service!
23 januari 2017
Super service
Fijn dat online bestelling zo snel geleverd kan worden en nog fijner dat er voor ontvangst getekend moet worden . Het is goede oplossing als paar niet meer in juiste maar in de winkel ligt !
02 januari 2017
Snelle en persoonlijke service!
Prettige online winkelbeleving, snelle service en fijn dat er een geschreven kaartje bij de schoenen zat. Geeft een persoonlijk benadering. Ga zo door!
20 december 2016
mooi voorbeeld van hoe fysieke winkel en internetverkoop elkaar kunnen versterken!
Panterhuis is een mooi voorbeeld van hoe een fysieke winkel en internetverkoop elkaar kunnen versterken! De schoenen die ik wilde waren uitverkocht bij mijn filiaal. Via de website kon ik ze wel nog bestellen bij een ander filiaal en binnen een dag werden ze, met een persoonlijke boodschap, bij mij thuisbezorgd. Ik was zeer impressed!
13 december 2016
Goede en snelle service
Snel bezorgd, leuk en netjes ingepakt!
19 oktober 2016
Zeer tevreden over de bezorging
Namens het personeel van panterhuis heeft mij zeer goed geadviseerd over de laarsjes!
27 september 2016
Heeeeeeel blij mee en super handig
De bestelling die ik gedaan heb is goed verlopen jullie maken waar wat er op de site vermeld staat . En dat vind ik als klant heel prettig want dat nodigt uit om het vaker te doen .
19 augustus 2016
Leuke espadrilles in zomerse stijl
Superzacht leer en heel comfitabel xachte binnenkang. Kortom: Franser dan dit kan bijna niet
30 juli 2016
Goede service ook voor mensen die probleem voeten hebben!
Allemaal goed verlopen. Keuze gemaakt uit twee kleuren en binnen vier dagen mijn geld weer retour.
10 juli 2016
Top service ! Attent met een kaartje erbij.
Ik geef Panterhuis een 10.
28 juni 2016
Supersnelle levering
Erg fijn werkende webshop met een mooie collectie schoenen. Ruime keuze, maar ook niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En het allermooiste: ik bestelde 's ochtends en kon 's avonds al mijn nieuwe schoenen aan naar een feestje. Top!
12 mei 2016
Erg fijne webshop met snelle levering
Als ik een paar schoenen of laarzen zie die ik graag wil hebben, heb ik ze het liefst zo snel mogelijk aan kunnen trekken. Het komt bijvoorbeeld voor dat ik ’s avonds een feestje heb en ’s ochtends bedenk dat ik nieuwe schoenen nodig heb. Bij Panterhuis heb ik ze dan dezelfde avond nog in huis als ik wil. Dit kost niet eens heel veel extra. Een superservice waar andere webshops niet aan kunnen tippen. Maar nog belangrijker is dat de collectie van Panterhuis heel groot is. Voor elke gelegenheid hebben ze de juiste schoenen. En daar kan ik me als schoenenfan wel in vinden ;-)
22 februari 2016
Regelmatig nieuwe schoenen
Ik kijk regelmatig in de webshop van Panterhuis. Er zijn vaak nieuwe schoenen te vinden, echt super.
22 februari 2016