Panterhuis reviews

Voorstraat 66, 4132 AS VIANEN 0347371394
Gemiddelde score 5 (1 - 5) van de 25 beoordelingen


Review plaatsen
gewoon top bedrijf,
prima zaak keurig verzorgd, en hele leuke kaart erbij gewoon zo netjes, ga zo door, ook zeer snelle levering
30 augustus 2018
Snelle levering
Snelle afhandeling en verzenden van mijn bestelling.
28 februari 2018
Kwaliteit schoenen en goede service
Goede service zowel in de winkel als online!
22 januari 2018
Superservice!
Na ongeveer een jaar scheurde het suede van mijn uggs laarzen. In de winkel geen gezeur, die moesten omgeruild worden. Model was wel uit de collectie maar voor mij werden filialen nagebeld. Uiteindelijk dezelfde Uggs gekregen met een Omoda label er aan. Via via toch gevonden dus. En de grootste surprise van allemaal: nog thuisbezorgd ook! Kortom superservice. Dank jullie wel.
06 januari 2018
Top service en supersnelle levering!
Nergens konden we de witte sneakers met zilveren ster van gattino krijgen. Maar het panterhuis hadden ze! Onze dochter blij en wij ook!
21 april 2017
Mooie laarzen, snelle levering.
Prachtige laarzen van Sendra voor een hele mooie prijs. Helaas zijn ze me net te klein.... Snelle levering!
10 maart 2017
goed assortiment en prima service
24 januari 2017
Goede snelle service!
Binnen twee dagen geleverd, netjes ingepakt. Top service!
23 januari 2017
Super service
Fijn dat online bestelling zo snel geleverd kan worden en nog fijner dat er voor ontvangst getekend moet worden . Het is goede oplossing als paar niet meer in juiste maar in de winkel ligt !
02 januari 2017
Snelle en persoonlijke service!
Prettige online winkelbeleving, snelle service en fijn dat er een geschreven kaartje bij de schoenen zat. Geeft een persoonlijk benadering. Ga zo door!
20 december 2016
mooi voorbeeld van hoe fysieke winkel en internetverkoop elkaar kunnen versterken!
Panterhuis is een mooi voorbeeld van hoe een fysieke winkel en internetverkoop elkaar kunnen versterken! De schoenen die ik wilde waren uitverkocht bij mijn filiaal. Via de website kon ik ze wel nog bestellen bij een ander filiaal en binnen een dag werden ze, met een persoonlijke boodschap, bij mij thuisbezorgd. Ik was zeer impressed!
13 december 2016
Goede en snelle service
Snel bezorgd, leuk en netjes ingepakt!
19 oktober 2016
Zeer tevreden over de bezorging
Namens het personeel van panterhuis heeft mij zeer goed geadviseerd over de laarsjes!
27 september 2016
Heeeeeeel blij mee en super handig
De bestelling die ik gedaan heb is goed verlopen jullie maken waar wat er op de site vermeld staat . En dat vind ik als klant heel prettig want dat nodigt uit om het vaker te doen .
19 augustus 2016
Leuke espadrilles in zomerse stijl
Superzacht leer en heel comfitabel xachte binnenkang. Kortom: Franser dan dit kan bijna niet
30 juli 2016
Goede service ook voor mensen die probleem voeten hebben!
Allemaal goed verlopen. Keuze gemaakt uit twee kleuren en binnen vier dagen mijn geld weer retour.
10 juli 2016
Top service ! Attent met een kaartje erbij.
Ik geef Panterhuis een 10.
28 juni 2016
Supersnelle levering
Erg fijn werkende webshop met een mooie collectie schoenen. Ruime keuze, maar ook niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En het allermooiste: ik bestelde 's ochtends en kon 's avonds al mijn nieuwe schoenen aan naar een feestje. Top!
12 mei 2016
Erg fijne webshop met snelle levering
Als ik een paar schoenen of laarzen zie die ik graag wil hebben, heb ik ze het liefst zo snel mogelijk aan kunnen trekken. Het komt bijvoorbeeld voor dat ik ’s avonds een feestje heb en ’s ochtends bedenk dat ik nieuwe schoenen nodig heb. Bij Panterhuis heb ik ze dan dezelfde avond nog in huis als ik wil. Dit kost niet eens heel veel extra. Een superservice waar andere webshops niet aan kunnen tippen. Maar nog belangrijker is dat de collectie van Panterhuis heel groot is. Voor elke gelegenheid hebben ze de juiste schoenen. En daar kan ik me als schoenenfan wel in vinden ;-)
22 februari 2016
Regelmatig nieuwe schoenen
Ik kijk regelmatig in de webshop van Panterhuis. Er zijn vaak nieuwe schoenen te vinden, echt super.
22 februari 2016