woden-schoen.png

Woden schoenen

Bekijk hier de collectie!

Het Deense merk Woden wil graag bewijzen dat Scandinaviërs ook gevoel voor fashion hebben. Woden schoenen zijn voorzien van een minimalistisch ontwerp, geproduceerd met rijke materialen. Dit alles zorgt voor een sublieme pasvorm. Dit was het uitgangspunt van Woden. Het motto van Woden is: 'less is more'. Zij richten zich geheel op het comfort en de stijl van de schoenen die zij met zorg produceren.

Dit is ook zeker terug te zien in de Woden schoenen. Alle schoenen van Woden worden tevens geproduceerd in een van de meest geavanceerde schoenenfabrieken van Scandinavië. Kortom, schoenen van het merk Woden zijn ideaal voor de mensen die er zeer stijlvol bij willen lopen. Maak indruk op iedere voorbijganger!

Stijlvolle schoenen

Het motto van Woden is 'less is more'. Dit wil echter niet zeggen dat de schoenen van Woden er simpeltjes uitzien. Schoenen van het merk Woden ogen namelijk zeer stijlvol en puur. De Scandinavische kenmerken zijn nadrukkelijk terug te zien in de schoen. De nieuwste collectie van Woden is voorzien van een kurkzool. Dit zorgt er voor dat de schoenen net wat specialer worden. Bij Panterhuis zien we de populariteit van het merk drastisch toenemen. Wij bestempelen Woden dan ook als het upcoming sneaker brand voor de aankomende jaren!

woden-schoenen-kopen.png
woden-schoenen.png

Woden schoenen kopen

Woden schoenen kopen? In ons assortiment hebben wij meerdere damesschoenen van dit merk op voorraad. Je kunt de schoenen direct via onze webshop bestellen. Je hebt hierbij altijd 14 dagen bedenktijd, in het geval de Woden schoenen toch niet helemaal bevallen. Bestel je Woden schoenen voor 16.00 uur, dan versturen wij het pakket dezelfde dag nog!

Wil je liever een kijkje komen kijken in één van onze schoenenwinkels? Dat kan! Wij hebben een vestiging in Vianen, Driebergen en Leusden.

Contact en openingstijden

Voor vragen over ons aanbod Woden schoenen kun je altijd even contact met ons opnemen. Bekijk daarnaast ook de adresgegevens en openingstijden van onze winkels.

Bekijk hier de collectie!

woden-schoen-grijs.png
Gratis verzending
GRATIS verzending
vanaf 50,- euro
Snelle levering
Besteld vóór 16.00 uur: vandaag op de post
Gratis ruilen
Gratis ruilen in 1 van onze winkels
14 dagen bedenktijd
14 dagen
bedenktijd